Resultaten voor plug-in

plug-in
plug-in - WikiWoordenboek.
Door de plug-in te installeren kon ik naar PDF afdrukken. aanvulling, complement, plugin, toevoegsel. Spaans: complemento es m. Het woord plug-in staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd plug-in" herkend door.:
The Plugin Company ThePluginCompany Home.
Ontdek meer over smart charging energiebeheer. Naast het installeren en aanleveren van laadpunten, bieden wij eveneens totaaloplossingen aan via allerhande online en mobiele diensten om uw gebruikerservaring of die van uw klant of gebruiker tot een hoger niveau te tillen.
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van videos, animaties en spellen Hulp voor Firefox.
Als u een webpagina bezoekt die Flash gebruikt en de plug-in ontbreekt, ziet u de melding 'Er' is een plug-in nodig om deze inhoud weer te geven voor onderdelen van de pagina die Flash vereisen wanneer nodig.: Volg de onderstaande stappen om de meest recente Flash Player-plug-in te installeren.
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer Hulp voor Firefox.
Bezoek het bovenstaande artikel dat overeenkomt met de plug-in die u wilt de-installeren voor instructies. Voor instructies over het handmatig de-installeren van een plug-in, zie Handmatig een plug-in de-installeren. Als u problemen met Firefox ervaart, kunnen deze worden veroorzaakt door een plug-in of combinatie van plug-ins.
Plug-in - Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Voor het artikel over voertuigen die via het stopcontact worden opgeladen, zie plug-inhybride. Een plug-in ook wel invoegtoepassing is een aanvulling op een computerprogramma. Plug-ins worden over het algemeen gemaakt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven. Een plug-in heeft de host -applicatie nodig om te kunnen werken en kan niet standalone draaien. Soms worden er wel speciale standalone -versies uitgebracht. Plug-in of plugin is het Engelse woord voor iets wat erbij gestoken wordt, en is een algemene term. Een plug-in kan bestaan uit een zelfstandig programma, een dynamic-link library, een script of elke andere vorm. Vaak zijn de plug-ins opgeslagen in de map die ook plugin of plugins heet. Webbrowsers gebruiken plug-ins om speciale informatie op een site te kunnen laten zien zoals QuickTime -videobeelden, 3D- VRML -beelden, en flashanimaties via Adobe Flash Player. Ook Java kan als een plug-in in verschillende webbrowsers geïnstalleerd worden. Soms kunnen plug-ins door iedereen bijgemaakt worden. Daarmee kunnen door gebruikers nieuwe dingen toegevoegd worden, zonder zich met de ontwikkeling van het programma te bemoeien.
WordPress Plugins WordPress.org Nederlands. WordPress.org. WordPress.org. WordPress.org. WordPress.org.
Het maken van een plugin is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Lees het Plugin Developer Handbook om alles te leren over het ontwikkelen van plugins voor WordPress. Blijf op de hoogte. De ontwikkeling van plugins verandert iedere keer weer met de komst van een nieuwe versie van WordPress.
WordPress Plugins WordPress.org. WordPress.org. WordPress.org. WordPress.org. WordPress.org.
WordPress Contributors 5 million active installations Tested with 5.8.4 Updated 10 months ago. Add Your Plugin. The WordPress Plugin Directory is the largest directory of free and open source WordPress plugins. Find out how to host your plugin on WordPress.org.
Sign up with us and receive 6 FREE plugins! - Plugin Alliance.
Join the Alliance. Best-in-class native audio plugins from 40 international brands! FREE Online Mastering! International Music Distribution for artists! Sign up get several FREE plugins! Plugin Alliance is a Soundwide company, together with Native Instruments, iZotope and Brainworx. Create an Account Now.

Contacteer ons